R. van Dalen Elektrotechniek Hoogvliet – Rotterdam Bel direct
010 438 49 29

Inbraakbeveiliging van R. van Dalen Elektrotechniek Hoogvliet BV, Rotterdam

Indringers mijden huizen en bedrijven waar elektronische inbraakbeveiliging is aangelegd. Het is dus belangrijk dat u voorzorgsmaatregelen neemt tegen inbraak, zowel op het bedrijf als bij u thuis. Met inbraakbeveiliging kunnen we camera’s met hoge definitie plaatsen, zodat de beelden van een mogelijk inbraak duidelijk zijn. Daarnaast kunnen we er voor zorgen dat u een melding op uw telefoon krijgt, als het inbraakalarm afgaat. Vervolgens kunt u op uw smartphone de camera’s bekijken en constateren of de melding terecht is. Op deze manier hoeft u niet te worden aangesloten bij een meldkamer en kunt u, bij onraad, zelf de politie waarschuwen.

 

Middelen voor inbraakpreventie

Er zijn verschillende middelen waarmee u indringers buiten houdt. Hierbij kunt u denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur en raam hendels, automatische verlichting etc. Het zien van deze beveiliging werkt vaak preventief.

 

Wilt u meer tips over inbraakbeveiliging, of overweegt u elektronische inbraakbeveiliging te laten installeren? Neem dan contact op.